Avocata Sanda Anca Tanasa este specializata si ofera servicii de mediere in Brasov, puteti beneficia simultan de serviciile unui avocat si a unui mediator, lucru benefic pentru consilierea si actiunea dumneavoastra.

Intrarea in vigoare a Noului cod de procedura civila aduce ca noutate procedura medierii.

Medierea este in prezent cea mai rapida, accesibila si eleganta modalitate de rezolvare a unei dispute.

Medierea este practic o negociere la care partile sunt asistate de un tert profesionist- mediatorul-in conditii de neutralitate, impartialitate, confidentialitate, avand consimtamantul partilor. Prin mediere se urmareste gasirea unei solutii reciproc avantajoase pentru ambele parti, solutie acceptata de parti in mod liber potrivit intereselor si nevoilor fiecareia.

La mediere partile pot apela chiar daca nu exista un proces pe rol.

In afara  scurtarii termenelor de rezolvare a disputei dintre parti ,marele avantaj al medierii il reprezinta reducerea costurilor si faptul ca solutia finala in rezolvarea conflictului este data de parti si nu de judecator.

Pentru solutionarea prin mediere a disputelor puteti apela cu un incredere la serviciile mediatorului Anca Sanda Tanasa, care avand  si experienta de peste 25 de ani ca avocat va poate ajuta in gasirea solutiei optime , corecte, potrivita interesului dvs, in cel mai scurt timp.