Avocat Anca Sanda Tanasa
0722.363.216

Avocata Sanda Anca Tanasa membru in Baroul Brasov

avocat-brasov-tanasa

Membru in  Comisia de disciplina de pe lânga Baroul Brasov  , cu o experienta relevanta in consultanta si asistenta juridica oferita persoanelor fizice si persoanelor juridice din Brasov , avocat Sanda Anca Tanasa va indruma sa descoperiti istoricul Baroului Brasov .

Membrii Baroului din Brasov  il puteti gasi pe site-ul oficial www.barou-brasov.ro

Va invitam sa apelati cu incredere la serviciile Cabinetului Avocat Sanda Anca Tanasa din Brasov .

Profesia de avocat :  necesitate , arta, talent, vocatie. Societatea romaneasca are nevoie de o justitie puternica , credibila si transparenta, aceasta realizandu-se prin toti cei care concura la infaptuirea ei – judecatori , avocati , grefieri , juristi, notari , executori judecatoresti , procurori, , alaturi, bineinteles, de o armonizare a tuturor intereselor ce se leaga de cei implicati in a infaptui o justitie puternica.

Studierea fenomenul, aflarea cailor si modalitatilor de rezolvare a litigiilor il poate pune pe potentialul justitiabil in fata unor situatii de fapt carora nu le va putea face fata in lipsa unei pregatiri continue, adecvate la noile cerinte ale societatii. De multe ori stii ca ai dreptate, dar acesta nu-ti este recunoscuta de cel care trebuie, din lipsa puterii de a convinge pe cel in drept sa stabileasca adevarul prin mijloacele si modalitatile specifice.

De aceea, o justitie moderna – de tipul celei la care tindem si noi – nu se va putea realiza  fara un corp de juristi in general si in mod deosebit de avocati, care sunt atrasi si trebuie sa contribuie la infaptuirea actului de justitie, fapt ce presupune un inalt profesionalism, debarasarea de mentalitatile invechite ce au tinut de o justitie limitata si, nu in ultimul rand, devotament, constiinta si buna-credinta.

La prima vedere , putem afirma ca pentru a profesa cu succes avocatura este nevoie de talent , insa practica dovedeste ca talentul este perfectionarea continua a inzestrarilor existente in fiecare dintre noi si indeosebi a inteligentei.

Exercitarea profesiei de avocat este guvernata de anumite principii, si anume:

 • de principiul legalitatii
 • de principiul libertatii si egalitatii tuturor oamenilor in fata legii
 • de principiul independentei justitiei, a autonomiei si descentralizarii
 • principiul pastrarii secretului profesional

about the author

2 comments

 1. Venera

  Stimata Doamna avocat, Sanda-Anca Tanasa

  Am apreciat foarte mult prezentarea Dvs., la care adaug rugamintea de a-mi transmite adresa personala de E-mail a Domnului Decan al Baroului de avocati Aurel Moldovan, întrucât doresc sa-i supun o situatie personala.

  Va multumesc cu anticipatie,
  Venera Dumitrescu
  (Canada)

 2. HOGAS CONSTANTIN

  BUNA ZIUA! In 15 sept 2011 am fost disponibilizat din IJJ BV,cu vechime de 4,6 ani JAC 4,10 ani SUBOFITER .In 2007-2008 mai multe diplome la concursuri sportive,2008 SEPT virus HCV hepatita C,acum nu reusesc a gasi un loc de munca datorita situatiei medicale.Am trimis doua rapoarte la IGJR,si am primit ca raspuns cuvinte de consolare tot o data precizind ca a fost o evaluare “CORECTA” proba orala prin care am fost demisi.,insa nu sa tinut cont de situatia medical-materiala in care ma aflam.
  EXISTA VREO POSIBILITATE PRIN PROCES DE A OBTINE DAUNE MORALE,SI CIT AR FII SUPORTUL PECUNIAR INTR-UN ASEMENEA PROCES?
  CU MULT RESPECT !

leave a comment