Avocat Anca Sanda Tanasa
0722.363.216

Avocat specializat divorturi in Brasov

De o perioada insemnata viata este tot mai supusa presiunilor , numarul de divorturi a devenit alarmat . De exemplu , în Brasov divorturile au atins cifre alarmante in raport cu numarul casatoriilor . Divortul este , pentru oricine , o experienta dura si traumatizanta , iar necunoasterea procedurii juridice poate sa duca la complicatii

Divort-in-Brasov

Divort-in-Brasov

urmate de efecte negative .
Avocat Sanda Anca Tanasa din Brasov este specializat pe procesele de divort si va poate asista juridic in orice proces de divort in Brasov indiferent de natura acestuia .
In procesele de divort , sotii pot fi asistati de avocat, dar nu pot fi reprezentati, astfel ca trebuie sa se prezinte personal la fiecare termen . Exista insa cateva exceptii: cand unul dintre soti executa o pedeapsa privativa de libertate, daca este pus sub interdictie, daca sufera de o afectiune grava sau daca si-a stabilit domiciliul in strainatate.

 

about the author

17 comments

 1. Miron Emil

  Caut avocat divort in Brasov si am dat de dumneavoastra , pot sti care sunt pasii si care este onorariu pentru o actiune de divort cu partaj , 1 minor . Multumesc .

 2. avocatbrasov

  Pentru avocat divort in Brasov v-am trimis un e-mail cu toate detaliile , va rog sa-mi raspundeti tot prin e-mail pentru a putea concluziona . Va doresc o zi buna .

 3. Ana-Maria

  Buna ziua. Caut avocat in Brasov pentru o problema personala foarte grava. In urma cu 2ani si jumatate am fost batuta foarte tare de catre fostul meu prieten, si acum am ramas cu sechele, adica am probleme psihice grave. As dori sa aflu daca dupa atata timp imi pot cere drepturile? Atunci cand s-a intamplat incidentul nu am apelat la politie pentru ca mi-a fost teama de el,fiindca are o familie destul de renumita. Dar acum din pacate starea mea nu se amelioreaza, momentan consult un psiholog, si tot ce as dori eu este ca el sa plateasca tot ce am cheltuit eu pana acum pentru ami trata aceasta boala cumplita. As fii multumita daca mi-ati putea raspunde. Cu stima: Ana-Maria

 4. avocatbrasov

  Va rog sa luati legatura cu mine telefonic sau e-mail la office@avocatbrasov.net , pentru a pastra confidentialitatea discutiei .

 5. popa george

  doresc sa stiu primii pasi pentru divort.multumesc

 6. avocatbrasov

  Va rog luati legatura cu mine telefonic pentru a analiza situatia dumneavoastra .

 7. Mihaela Forgaciu

  In cazul unui divort cu partaj, in care sotii au cazut de acord asupra modalitatii de impartire a bunurilor comune (diferita de cea legala de 1/2), se mai plateste taxa de partaj de 3% din valoare bunurilor?
  Se poate face transferul de proprietate si in alt fel decat prin partaj ?

  Va multumesc.

 8. avocatbrasov

  Detalii despre modul cum se aplica taxele pentru partaj va vom transmite pe e-mail si telefonic .

 9. Ionaşcu Remus

  Caut avocat divorţ in Brasov si am dat de anunţul dumneavoastră , pot sti care sunt paşii şi care este onorariu pentru o acţiune de divorţ?
  Multumesc!

 10. barbu cristina

  Pentru a intenta divort in Brasov este necesar ca sa am domiciliu stabil in Brasov?

 11. Dan jinga

  Doresc sa divortez si a-si avea nevoie de indrumari.

 12. Heltianu Alexandrina

  divort, partaj si custodie minor 4 ani si 10 luni, care sunt pasii si ce inseamna ca si finante aceasta actiune.

 13. Adrian Scrimint

  O informaţie vă rog! Sunt în căutare de avocat. Din cauza problemelor sociale(rate, salarii mici, credii absorbitante la bancă), soţia mea şi-a găsit pe altcineva din străinătate. Îl cunoaşte doar de pe Face Book dar mi-a intentat deja actele de divorţ. Vrea să ducă copilul în străinătate. Suntem căsătoriţi de opt ani, avem o fetiţă de cinci ani, casa este a dânsei, moştenire şi, împreună, plătim o rată pe 25 de ani, din care 3 au fost deja plătiţi. Aş dori în special să mă lupt pentru copil şi ulterior pentru partaj. Putem lua legătura?

 14. cristina

  Buna ziua, doamna Avocat .Va contactez pentru sora mea care a decis in sfarsit sa divorteze. Ea si sotul ei au doi copii minori, unul de 4 ani si unul de 11 ani. Ea vrea sa ceara incredintarea minorilor mamei, nu vrea nimic din bunurile comune(nu mai au multumita lui), au doar un teren, dar ea nu- l vrea, vrea doar fetele. Eu locuiesc in Italia si sper ca sora mea sa vina la mine impreuna cu fetele, o voi ajuta cu un loc de munca, deci va avea domiciliul in Italia. acum intrebarile firesti sunt: cat costa divortul??? poate fi reprezentata, deci fara obligatia de a fi prezenta la fiecare termen???exista un document, chiar daca inca nu divortati, prin care sa poata calatori in strainatate cu minorele???
  de ce documente are nevoie pentru a incepe divortul????
  Va multumim din suflet si asteptam raspunsul Dumneavoastra.

 15. Nita Maria

  Buna ziua
  Caut avocat pentru un proces de divort,fara partaj,cu un minor.Mentionez ca eu locuiesc in Spania,minora are 13 ani,locuieste in Brasov impreuna cu sotul si bunicii mei.Ma intereseaza ce acte imi trebuiesc si care este procedura,pentru ca eu nu pot sa vin in Romania.Amandoi dorim custodia copilului.

 16. Czanka Rodica Gabriela

  Buna ziua, am 40 de ani ,un copil minor in varsta de 13 ani si as dori sa stiu care sunt demersurile pentru a divorta .Va multumesc .

 17. gerebenes miaela frezia

  Vreau sa divortez sint separata de12 ani am un copil minor vreau sa stiu cat dureaza divortu si daca trbui sa ma prezint la proces eu sant in Italia multumesc

leave a comment